MENY
PLATEAU DE
CHARCUTERIE
URVAL AV VÅRA CHARKUTERIER, TAPENADER MED LEVINBRÖD OCH INLAGDA GRÖNSAKER.
PLATEAU DU BISTRO
DET LILLA URVALET
- 149 KR
PLATEAU DU TRIOMPHE
MELLANSTORT URVAL
- 199 KR
PLATEU D´EIFFEL
STORSLAGET SOM EIFEL SJÄLV
- 269 KR
FÖRRÄTTER
ENTREES
STEAK TARTARE
FRANSK RÅBIFF AV OXFILE MED DIJONSENAP, KARIS, RÖDBETA, ÄGGULA OCH FÄRSKRIVEN PEPPARROT OCH BRÖD
(MED POMMES FRITES TILL HEL).
HALV - 189 KR / HEL - 269 KR
TOAST NORDIQUE
LÖJROMSTOAST, SMÖRSTEKT BRIOCHE, RÖDLÖK OCH SMETANA
- 249 KR
CHEVRE CHAUD
HOUNGSGRATINERAD GETOST PÅ LANTBRÖD, SERVERAS MED HUSETS NÖTMIX OCH ROQUETTE
- 149 KR
ECREVISSES GRATINEES
HAVSKRÄFTOR GRATINERADE MED SMÖR, VITLÖK, FÄRSKA ÖRTER, CITRON OCH FÄRNKOL, SERVERAS MED FÄRSKT BRÖD OCH AIOLI.
- 169 KR
CARPACCIO DE BOEUF MARINE
CARPACCIO AV GRAVAD OXFILE MED DIJONCREME, KAPRIS, HYVLAD PARMESSAN, ROSTADE PINJENÖTTER SAMT RUCCOLA TOPPAT MED TRYFFELOLJA
- 189 KR
VEG
Se hela menyn >
KÖKETS REKOMENDATION
MENU DE JOUR
FÖRRÄTT, HUVUDRÄTT OCH EFTERRÄTT
DAGENS FRANSKA TRERÄTTERS ÄR SPECIALKOMPONERAD AV VÅRA KOCKAR
- 599KR / PP
HUVUDRÄTTER
PLATS PRINCIPAUX
KÖTT / MEAT
VIANDES
CANARD A LORANGE
KONTITERAD KRISPIGT ANKLÅR PÅ EN SÖTPOTATISPURE, SERVERAS MED LJUMMEN PRIMÖRSALLAD SMAKSATT MED SAFFRAN. TILL DETTA SERVERAS EN KLASSISK APELSINSÅS
- 269 KR
BOEUF BOURGUIGNON
RÖKT SIDFLÄSK, CHAMPINJONER, RÖDVINSÅS, MED POTATIS-SELLERIPURE.
- 249 KR
COQ AU VIN DE MAISON
HEL VITLÖKSBRÄSERAD VÅR KYCKLING MED TIMJAN SERVERAS MED SÄSONGENS PRIMÖRER, ROTFRUKTER SAMT TRYFFELMOS
- 249 KR
FISK / FISH
POISSONS
FRUITS DE MER A LA SAUCE PIQUANTE
HAVSKRÄFTOR MED MUSSLOR FRÄSTA I CHILI, VITLÖKSOLJA SAMT VÅRLÖK, SERVERAS MED GRILLAT SURDEGSBRÖD
- 339 KR
ENBART HAVSKRÄFTOR
- 379 KR
MOULES FRITES
VINKOKTA BLÅMUSSLOR MED AIOLI OCH POMMES FRITES
- 229
POIOSSON GRILLE DU JOUR
VÅR UTVALDA FISK GRILLAD MED ÖRTER OCH CITRON
- 289 KR
DELA
HUîTRES
OSTRON MED FRANSKA KLASSISKA TILLBEHÖR
29 KR/ST - 149 KR / 6ST - 279/12ST.
ASSORTIMENT DE FROMAGES
OSTBITAR I SÄRSKILT URVAL
HALV - 99 KR -/ HEL - 179 KR
VEG
UTILE
SALADES & SANDWICHES
SANDWICH AU BOEUF DU BISTRO
STEAK SANDWICH MED RYGGBIFF SERVERAT PÅ GRILLAT SURDEGSBRÖD, DIJONSENAP, PEPPARROTSKRÄM, TOMAT OCH HUSETS POTATISCHIPS.
- 255 KR
SANDWICH AUX CREVETTES
HANDSKALADE RÄKOR PÅ RÅGBRÖD MED FRANSK MAJONÄSBLANDNING.
- 259 KR
SALADE NAPOLEON
´GRILLAT MAJSKYCKLINGSBRÖST, ROSTAD BACON, PARMESAN, ÖRTKRUTONGER OCH MIXSALLAD.
- 189 KR
SALADE DE CHEVRE DU BISTRO
GETOST, FRANSK HONUNG, SOLTORKADE TOMATER, NÖTMIX, FIKON OCH KRISPSALLAD.
- 179 KR
VEG
VEGETARISKT
VEGETARIEN
KÖKETS VEGETARISKA VAL
VÄNLIGEN EFTERFRÅGA VEGETARISKA ALTERNATIV
- 189 KR
MENU ENFANT
BARN MENY
TILL ALLA VÅRA YNGRE GOURMANDER ERBJUDER VI EN SPECIALKOMPONERAD MENY
MINIBURGARE MED POMMES FRITES OCH GLASSPINNE
- 85 KR
KÖTTFÄRSÅS MED SPAGETTI OCH GLASSPINNE
- 85 KR